قیمت ضایعات الماس : شاید برای شما جالب باشد بدانید که مقدار چوب موجود در کهکشان بسیار کمتر از الماس آن است، در هر گوشی تلفن همراه حدود 0.034 گرم طلا وجود دارد که استخراج آنها در کشوری مثل ژاپن به شغل پردرآمدی تبدیل شده یا ناپلئون سوم در سال 1870 با سرویس قاشق و چنگال آلومینیومی از مهمانان ویژه خود پذیرایی میکرده است!
حتی اگر این سه گزاره برای شما جذاب هم باشند، احتمالاً این سوال برایتان به وجود آمده که اولاً چه ارتباطی با هم دارند و ثانیاً چرا باید در مقدمه بهای ضایعات الماس بیایند ؟! چنانچه علاقمند به دانستن ارتباط این جملات با موضوع بحثمان بوده و در پی کسب اطلاعاتی در خصوص قیمت ضایعات الماس هستید، با ما تا انتها همراه باشد.
چرا برخی فلزات و آلیاژها گرانتر از سایر آنها هستند؟
زمانی که به قیمت فلزات خام نگاه میکنیم، عوامل زیادی را میبینیم که در تعیین بهای آنها اثرگذارند که از مهمترین این عوامل میتوان به کم یا زیاد بودن مقدار این عناصر در طبیعت، میزان سختی یا آسانی استخراج آنها، ساده یا پیچیده بودن پروسه فرآوریشان و همچنین مقدار عرضه و تقاضایشان اشاره کرد. این در حالیست که ویژگیهای ساختاری آنها هم در طول تاریخ مورد توجه قرار گرفته و سبب شده است تا ارزش برخی از آنها از دیگری بیشتر باشد.
به عنوان مثال طلا علاوه بر رنگ جذاب و درخشندگی، به مقداری در دسترس بوده و یافت میشده است که به عنوان کالایی لوکس یا وجهی رایج برای یک قلمرو مورد استفاده قرار گیرد، اما از سوی دیگر آنقدر هم زیاد نبوده که بتوان در صنعت از آن استفاده کرد یا دارای مقاومت زیادی بوده و در عین حال شکلپذیری قابل قبولی هم داشته است، به همین دلیل به عنوان ماده اولیه ضرب سکه مورد استفاده قرار میگرفته است.
با عنایت به این مطلب که هر پدیده ارزندهای که کمیابتر باشد گرانتر است میتوان دریافت که چرا قاشقهای آلومینیومی که امروزه از جمله کمکاربرد و ارزانترین قاشقهای موجود هستند ، در قرن 19 در دربار پادشاه فرانسه به منظور فخرفروشی به مقامات کشورهای دیگر مورد استفاده قرار میگرفته است.
تنگستن کارباید، مادهای با ارزش در صنعت
اگرچه مقدار چوب موجود در کهکشان بسیار کمتر از الماس بوده و عملاً این چوب است که باید گران باشد، اما این نسبت در زمین برعکس است؛ در نتیجه چوب به راحتی مصرف شده، اضافات آن دور ریخته میشود و گاه وسایلی بی ارزش از آن ساخته میشود. لازم به توضیح اضافه نیست که الماسها به عنوان سنگهای زینتی چه جایگاهی در زندگی انشان دارند.
در صنعت تراشکاری و فرزکاری، برخی ابزارها هستند که به دلیل داشتن ماده اولیه کمیاب یا پروسه دشوارتر ساخت قیمت بیشتری نسبت به محصولاتی مشابه خود از جنس دیگر دارند. در همین رابطه تنگستن کارباید به عنوان ترکیب سازنده اینسرتهای تراشکاری، به دلیل اینکه به راحتی با مواد اولیه جدید قابل تجدید نیست و جای آن بسادگی پر نمی شود، مستلزم بازیافت و بازگردانده شدن به چرخه تولید میباشند . تنگستن کارباید طلای ابزارهای تراشکاریست، بدین معنا که ارزنده و به نسبت کمیاب است؛ پس در مواقع مستهلک شدن باید ذوب شده یا پیوندهای آن از بین برود و مجدداً مورد استفاده قرار گیرد. اینک به رابطه بین طلای تلفنهای همراه و دلیل استخراج همان مقدار ناچیزشان را هم متوجه میشویم.
در نتیجه اینکه وقتی انتظار داریم یک الماس استوک یا فرز استوک با از بین رفتن لبههای برشی خود دور انداخته شود، می بینیم که توسط مراجعی نظیر مجموعه استوک ابزار پوررضا خریداری شده یا با اجناس دیگر جابجا میشوند. چنانچه تا الان نمیدانستیم، اینک متوجه شدیم این محصولات که برای اپراتورهای دستگاههای CNC کاملاً بی استفاده و بلا مصرف هستند بازیافت شده و پس از طی کردن پروسه بازتولید در قالب محصولی دیگر دوباره قابل مصرف میشوند.
قیمت ضایعات الماس
چنانچه در پی استعلام قیمت ضایعات الماس هستید باید عنایت داشته باشید که این محصولات به دلیل اینکه تابعی از متغیرهای فراوانی نظیر نرخ ارز، فلزات و تورم، میزان عرضه و تقاضا، ترابری و هزینههای لجستیک یا واردات و صادرات، تعداد خریداران و … میباشند، دارای عدد ثابت و مشخصی نبوده و نوسانی دائمی دارند. به همین منظور لازم است تا به صورت تلفنی یا از طریق پیامرسانهای اجتماعی با ما در ارتباط بوده تا علاوه بر آگاهی یافتن از قیمت روز ضایعات الماس از نحوه خرید، دریافت و ارسال یا جابجایی آنها با محصولاتی قابل مصرف (الماس و فرز) اطلاعات لازم را کسب نمایید.